Ogórki kiszone są wg. tradycyjnej receptury w beczkach, w okresie letnim po zbiorach. Do produkcji ogórków kiszonych wykorzystywane są ogórki pochodzące z własnej plantacji w połączeniu z innymi dodatkami, które tworzą produkt o niepowtarzalnym smaku i kruchości. Kiszenie sprawia, że stają się lekkostrawne i pełne wartości odżywczych, nie tylko wspomagając proces odchudzania, a także korzystnie wpływając na organizm, wzmacniając go. Świetnie nadają się także do oczyszczania organizmu z toksyn.

Dostępne opakowania:

Woreczek foliowy 0,4 kg;

Wiaderko 3 kg;

Ogórki kiszone z beczki luz – 6 kg.

Ogórki kiszone tarte 350 g;

Ogórki kiszone doypack z zamknięciem strunowym 1,4 kg.

Skład: ogórki, świeży czosnek, koper, gorczyca, liść laurowy, chrzan, ziele angielskie, sól kamienna.

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna: 48 kJ / 11 kcal.

Tłuszcz: 0 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0 g

Węglowodany: 2,0 g

W tym cukry: < 0,5 g

Błonnik: 2,7 g

Białko: 0,8 g

Sól: 3,5 g

GALERIA

Korzystanie z tej witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Zmiany warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do plików cookies można dokonać w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na temat cookies.