Kapusta jest kiszona metodą naturalną, który polega na samoczynnym i powolnym procesie kiszenia wspomaganym dodatkiem w postaci soli kamiennej. Występujące w kiszonkach bakterie pro biotyczne idealnie wpływają na florę bakteryjną jelit, jednocześnie będąc naturalnych antybiotykiem. Pozwalają wyeliminować wszelkie bakterie chorobotwórcze, regulują przemianę materii oraz wspierają układ odpornościowy organizmu.

Dostępne opakowania:

Woreczek foliowy 0,5 kg;

Woreczek foliowy 1 kg;

Woreczek foliowy 2,5 kg;

Wiaderko 1 kg - kapusta kiszona surówkowa;

Wiaderko 3 kg;

Wiaderko 5 kg;

Kapusta z beczki luz - 10 kg;

Kapusta kiszona doypack z zamknięciem strunowym 1,2 kg;

Sok z kiszonej kapusty 0,5 l.

Skład: kapusta biała, woda, sól kamienna, marchewka.

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna: 109 kJ / 26 kcal.

Tłuszcz: < 0,1 g

W tym kwasy tłuszczowe nasycone : < 0,1 g

Węglowodany: 3,38 g

W tym cukry: 2,56 g

Błonnik: 4,14 g

Białko: 1,1 g

Sól: 1,22 g

GALERIA

Korzystanie z tej witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Zmiany warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do plików cookies można dokonać w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na temat cookies.